Awards & Publicaties

Innovatie en vernieuwing staat centraal binnen de maatwerkoplossingen die I-Sago biedt. Een aantal van onze oplossingen zijn onder de aandacht gekomen en hebben mooie erkenningen en awards opgelevert. We geven graag een overzicht van de behaalde erkenningen en awards.

RIONED innovatieprijs

In 2019 heeft het team van I-Sago samen met een aantal projectpartners deelgenomen aan de innovatieprijs met een idee omtrent de meetbaarheid van het rioleringssysteem. Na de gewonnen Smart City Challange van de gemeente Amsterdam werden de eerste stappen in de ontwikkeling gezet. Door deelname aan de RIONED innovatieprijs werd het mogelijk om te volgende stappen te zetten. Benieuwd welke ontwikkeling wij tijdens de innovatieprijs gezet hebben?

slimstebinnenstad-500x500

Smart City oplossing voor de stad Amsterdam

In september 2017 plaatste de Gemeente Amsterdam de oproep voor creatieve en efficiënte oplossingen op het gebied van logistiek. Het doel van deze oplossing was om de drukte in de stad beter in te richten. Het team van I-Sago besloot met een iets ander idee mee te doen aan de gestelde uitdaging. Water, dat kan ook als verkeerd gezien worden. Dat bleek toen wij deze prijs wonnen. Benieuwd met welk idee wij deze prijs hebben gewonnen?

Smart-City-Challenge-Amsterdam-190x190

Eurocloud Award voor Best Business Case Public Sector

Breda won de titel voor de slimste binnenstad van Nederland. In samenwerking met iReckon en Microsoft mocht ons team meewerken aan het project ‘Robbie Rat en Waterakkers’. In het project werd gebruik gemaakt van nieuwe ultramoderne technieken om zo de waterstroming, in zowel het riool als het oppervlaktewater, visueel zichtbaar te maken. Dit project is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen het bedrijfsleven, de overheid en onderwijs.

eurocloud award - i-sago

De (on)bewoonbare smart city

i-Sago en What About Change slaan de handen ineen om gemeentes te helpen aan het doordenken, ontwikkelen en verbouwen naar een smart city. Wil je weten hoe wij dat doen

De (on)bewoonbare smart city - I-Sago