Data - i-sago - diensten pagina

Data

Data kan zeer waardevol zijn in het optimaal inrichten van beheer. Aan de hand van data kunnen heel veel zaken voorspeld en ingeregeld worden. Op het gebied van data initiëren en begeleiden wij projecten waarbij data vergaard en verwerkt moet worden. Deze projecten kunnen veel verschillende onderdelen bevatten.

Veel voorkomende onderdelen in deze projecten zijn:

  • – Het realiseren van meetprojecten
  • – Het vergaren van data
  • – Data combineren als ondersteuning van het beheer

Daar waar wij componenten missen of waar onderdelen niet aansluiten, ontwikkelen wij deze. Zo kan de benodigde data op een efficiënte en betaalbare manier verzameld worden of kan de informatie gepresenteerd worden. Het is zonde om data verloren te laten gaan, daarom kunnen kleine aanpassingen en ontwikkelingen een wereld van verschil maken. Samen zoeken we naar de juiste componenten die het meest efficiënt zijn. 

Relevante projecten

Een aantal projecten waarin onze werkzaamheden met data duidelijk naar voor komen zijn bijvoorbeeld Meten monitoren Waterakkers, Langdonk Roosendaal, Maasdriel en Living Lab Roosendaal. 

Op het gebied van ontwikkeling en verzameling van componenten zijn projecten als Ontwikkeling Sensorring, Sensorbal, Communicatiemodule en Robbie de Rat relevant. 

Ben je benieuwd wat i-Sago kan betekenen voor jouw organisatie op het gebied van data? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.