Asset Management
Het is moeilijk om resources te beheren zonder te weten wat te beheren. Daarom is
Digitale Transformatie
De veranderende, steeds meer gedigitaliseerde maatschappij zorgt ervoor dat commerciële en overheidsorganisaties sterk moeten versnellen
Wat we doen

Verander de manier waarop je naar dingen kijkt, en de dingen waar je naar kijkt veranderen

Innovatie is niet zozeer het uitvinden van nieuwe dingen. Het is meer het op een andere manier kijken naar bestaande dingen en nieuwe verbindingen leggen.

Wij zijn

Vernieuwers, bruggenbouwers en consultancy partners. Benader bestaande processen, technieken en data vanuit een ander perspectief en maak combinaties die niet voor de hand liggen, dit levert ons interessante, nieuwe informatie op.

Onze missie is om informatie technologie te gebruiken om een betere wereld te krijgen en de leefbaarheid in steden te vergroten.

Wij hebben

Gedegen ervaring op het gebied van asset management, smart city oplossingen, proces automatisering en data analyse bij een breed spectrum aan klanten. Hiermee slaan we een brug tussen verschillende individuen en organisaties, en leggen we de verbinding tussen mens en technologie.

Wij bieden

Onafhankelijke consultancy op het gebied van asset management, smart city oplossingen, proces optimalisatie en -automatisering en data analyse.

Altijd op een manier die de uitdagingen van de klant oplost en het hem mogelijk maakt om op een prettigere manier te werken.

Wie zijn wij?

Ons team

Leer ons kennen!

Peter Meissen
Peter Meissen
Senior Adviseur en eigenaar bij i-Sago gespecialiseerd in projecten waarbij de brug wordt geslagen tussen data, informatie, proces automatisering en elektrotechniek. (meer…)
Camiel Eldering
Camiel Eldering
Meedenker, omdenker en organisator. Zaken op gang brengen, nieuwe dingen laten ontstaan en mooie projecten tot een succes maken door de juiste verbanden te leggen tussen personen, partijen, processen en techniek, dat is mijn passie. (meer…)
Eric van Gorkom
Eric van Gorkom
Komend vanuit een achtergrond in electronica en ICT vind ik het fascinerend om allerlei soorten informatie te verzamelen en er relaties tussen te leggen. Ik hou ervan om dat op een slimme manier te doen waar aan het begin de
Shouzhao Sun
Shouzhao Sun
Grenzen zijn er niet om je te stoppen, maar om je sterker te maken. Ik hou ervan om uitdagingen aan te gaan om unieke waarde toe te voegen aan real-world vragen. Opgegroeid in China, opgeleid in Nederland, werk ik met
Blijf verbonden

Volg ons